2love

2love

2love

2love

.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
نویسندگان
پیوندها

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

جمعه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۲:۵۰ ب.ظ

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

مجموعه : آشپزی

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی,طرز تهیه گوشت بره

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

طرز تهیه غذایی لذیذ با دنده بره را در این مقاله ببینید. افزودن ادویه هندی طعمی بی نظیر به این غذا افزوده است.

زمان آماده کردن : 1 ساعت و 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم – به اضافه‌ی 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات

ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :

      مقدار ارزش غذایی

کالری                                                   762
پروتئین                                               57 گرم
کربوهیدرات                                           4 گرم
چربی                                                   58 گرم
چربی اشباع‌ شده                                 28 گرم
فیبر                                                       1 گرم
شکر                                                     0 گرم
نمک                                                     0.43

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:
گوشت دنده                                                    8 تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو                                                                1عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت                                                     3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل                                                       1 قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات                          125 میلی‌لیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی                                                    85 گرم
بادیان                                                              4 عدد (برشته شده در ماهیتابه‌ی داغ)
فلفل سبز                                                      3 عدد
سیر                                                               1 حبه
پاپایا                                                               1 عدد، کوچک (پوست‌کنده، دانه‌ی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازه                                               به میزان دلخواه جهت سرو کردن

دستور پخت گوشت بره با ادویه هندی

روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.

100 میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابه‌ی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.

با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقی‌مانده‌ی روغن در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای پخت تکه‌های گوشت، فر را تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تکه‌ها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آن‌ها پاک‌کنید، به طوری‌که تکه‌ها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکه‌های گوشت را در آن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس آن‌ها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای 10 تا 20 دقیقه کباب کنید. در انتها تکه‌های گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.

همچنین ببینید

  • حسین ..

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی